1. Cum pot plasa o comandă pe acest site?

Pentru a plasa o comandă, pur și simplu navigați pe site-ul nostru, selectați produsul dorit și urmați pașii indicați pentru finalizarea procesului de comandă. Dacă întâmpinați probleme, vă rugăm să ne contactați și vom fi bucuroși să vă ajutăm.

2. Cum pot să creez un cont pe acest site?

Pentru a crea un cont, accesați pagina noastră de înregistrare și urmați instrucțiunile. Veți avea nevoie de o adresă de e-mail validă și de a alege o parolă sigură.

3. Care sunt opțiunile de plată disponibile?

Acceptăm diverse metode de plată, inclusiv carduri de credit/debit, PayPal și alte metode de plată online securizate. La finalizarea comenzii, veți putea alege opțiunea de plată preferată.

4. Care sunt costurile și timpul de livrare?

Costul și timpul de livrare variază în funcție de locația dvs. și de produsele comandate. Puteți verifica costurile de livrare și termenul estimativ la finalizarea comenzii, înainte de a plasa comanda.

5. Cum pot urmări statusul comenzii mele?

După ce comanda dvs. este expediată, veți primi un e-mail de confirmare care conține un link pentru urmărirea comenzii dvs. Puteți utiliza acest link pentru a verifica statusul comenzii și pentru a urmări livrarea.

6. Pot returna sau schimba un produs?

Da, avem o politică flexibilă de returnare și schimb. Dacă nu sunteți mulțumit de produsul achiziționat, vă rugăm să ne contactați în termen de 30 de zile de la primirea comenzii pentru a iniția procesul de returnare sau schimb.

7. Ce fac dacă întâmpin probleme cu produsul primit?

Dacă întâmpinați probleme cu produsul primit, vă rugăm să ne contactați . Suntem aici pentru a vă ajuta și vom face tot posibilul pentru a rezolva orice problemă în cel mai scurt timp posibil.

8. Care este perioada de garantie pentru produsele comandate pe acest site?

Pentru toate produsele achizitionate de pe site-ul nostru beneficiati de o perioada de 24 luni de garantie. Mai multe detalii despre politica de garantie pot fi regasite la sectiunea dedicata acestui aspect.

Mai ai întrebări?

Contactează-ne!

Vezi politica de confidențialitate

Imagine CAPTCHA

Ne ajută să filtrăm conținutul de tip spam.